Formatge d’ovella
Un semi curat intens , exquisit i aromàtic
Formatge semi curat 100% llet d’ovella. Es un formatge amb gust intens, exquisit i molt aromàtic.
INGREDIENTS: Llet pasteuritzada d’ovella, ferments làctics seleccionats,
quall, clorur càlcic i sal.
FORMAT. 3kg aproximadament.
La Búfala de l'Empordà, un producte únic
La primera mozzarella catalana s'elabora a l'Empordà amb 100% llet de búfala. Les nostres búfales pasturen al parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà, un entorn únic i privilegiat on se situa la nostra granja de Palau-Saverdera. La llet que s'obté de l'animal és d'una qualitat excepcional: amb un alt nivell en greixos saludables i poca lactosa, ideal per una dieta sana i saludable. Elaborem diferents tipus de productes, i la mozzarella és l'estrella de la casa, per la seva textura suau i gust especial.

