La Búfala

Buffala

Búfales criades en un parc natural

La mozzarella de búfala és tan peculiar com els animals que produeixen la llet amb la qual s'elabora. Les búfales necessiten viure en un microclima determinat, càlid i humit, i requereixen d'atencions especials al llarg de tota la seva vida. Per això les búfales criades en la nostra granja dels Aiguamolls de l'Empordà gaudeixen d'un entorn ideal per a la seva criança.

La llet de búfala té unes propietats úniques i especials que permet obtenir-ne uns productes d'unes qualitats excepcionals. El seu sabor és molt peculiar, lleugerament dolç i d'un color molt blanc, degut a l'absència de carotè en el seu greix.

Què conté la llet de búfala:

  • 0% lactosa
  • 58% més calci que la llet de vaca.
  • 48% més proteïna que la llet de vaca.
  • 43% menys de colesterol que la de vaca.
  • Es una font rica en ferro, fòsfor vitamina A i conté alts nivells de l’antioxidant naturals “tocoferal”

Mozzarella

Excel·lent suplement de proteïnes, vitamines i minerals

A més, es tracta d'una de les llets amb un valor energètic més alt ja que presenta un gran percentatge en greixos saludables. La seva alta quantitat de proteïnes permet que amb un litre de llet de búfala es pugui obtenir molta més quantitat de mozzarella que amb la llet de vaca.

La llet de búfala és menys rica en lactosa i colesterol, particularitats que la fan molt digesta. A més a més és molt rica en calci, vitamines, sals minerals i altres nutrients.

La Búfala de l'Empordà, un producte únic

La primera mozzarella catalana s'elabora a l'Empordà amb 100% llet de búfala. Les nostres búfales pasturen al parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà, un entorn únic i privilegiat on se situa la nostra granja de Palau-Saverdera. La llet que s'obté de l'animal és d'una qualitat excepcional: amb un alt nivell en greixos saludables i poca lactosa, ideal per una dieta sana i saludable. Elaborem diferents tipus de productes, i la mozzarella és l'estrella de la casa, per la seva textura suau i gust especial.

Imatge búfala
mozzarella
els_aiguamolls
palau savardera
mozzarella
els_aiguamolls
els_aiguamolls
bufala
bufala
lluis_mon
bufales
bufala
Mozzarel·la de búfala

Vol vendre els nostres productes?