Búfales criades en un parc natural
La mozzarella de búfala és tan peculiar com els animals que produeixen la llet amb la qual s'elabora. Les búfales necessiten viure en un microclima determinat, càlid i humit, i requereixen d'atencions especials al llarg de tota la seva vida. Per això les búfales criades en la nostra granja dels Aiguamolls de l'Empordà gaudeixen d'un entorn ideal per a la seva criança.
La llet de búfala té unes propietats úniques i especials que permet obtenir-ne uns productes d'unes qualitats excepcionals. El seu sabor és molt peculiar, lleugerament dolç i d'un color molt blanc, degut a l'absència de carotè en el seu greix.
Què conté la llet de búfala:
- 0% lactosa
- 58% més calci que la llet de vaca.
- 48% més proteïna que la llet de vaca.
- 43% menys de colesterol que la de vaca.
- Es una font rica en ferro, fòsfor vitamina A i conté alts nivells de l’antioxidant naturals “tocoferal”
Excel·lent suplement de proteïnes, vitamines i minerals
A més, es tracta d'una de les llets amb un valor energètic més alt ja que presenta un gran percentatge en greixos saludables. La seva alta quantitat de proteïnes permet que amb un litre de llet de búfala es pugui obtenir molta més quantitat de mozzarella que amb la llet de vaca.
La llet de búfala és menys rica en lactosa i colesterol, particularitats que la fan molt digesta. A més a més és molt rica en calci, vitamines, sals minerals i altres nutrients.