La Granja

La Granja

Primera explotació ramadera de búfales de l’Estat

​Qualitat i artesania, aquests són els dos pilars bàsics dels productes elaborats per la Búfala de l’Empordà, una empresa fundada l’any 2009 per la família Mont i situada a Palau-Saverdera (Alt Empordà). Els seus propietaris treballen des de fa anys per fer-se un lloc en el mercat agroalimentari català, on actualment venen mozzarella, iogurts i formatge, tot basant-se en la llet de les prop de 400 búfales que tenen en la primera i única explotació ramadera de búfales de l’Estat.

Encara que ​durant els primers anys l’objectiu de l’empresa va ser comercialitzar la llet d’aquests animals, d’origen búlgar i italià, el 2011 van decidir fer un gir al negoci i llançar-se a la piscina apostant per la producció de mozzarella de forma artesana.

Aquest producte, molt preuat en la gastronomia, arriba a Espanya com a importació, després de fabricar-se principalment a ​Itàlia. Veient la situació i al comprovar que hi havia un buit de mercat, la Búfala de l’Empordà va decidir especialitzar-se en l’elaboració d’aquest producte de forma artesana i aconseguir conservar el màxim les seves qualitats.

A la granja de Palau Savardera es treballa per fer un producte artesà amb llet de búfala de la màxima qualitat i 100% català

Amb tot això, l’empresa empordanesa aposta per una mozzarella fabricada artesanalment en la fàbrica que tenen instal·lada al municipi de Palau-Saverdera, a més a més de crear un precedent a tot l’Estat a l‘elaborar altres productes amb llet de búfala com els iogurts naturals i diversos tipus de formatge.

Després d’uns primers anys d’assentament en el mercat, els productes que elabora aquest negoci familiar comen​cen​ a estar present​s​ en les grans cadenes de supermercats del país. Així mateix, s'ha començat a distribuir també en botigues especialitzades de la Catalunya Nord i a d'altres zones d'Europa.

Mozzarella

La Búfala de l'Empordà, un producte únic

La primera mozzarella catalana s'elabora a l'Empordà amb 100% llet de búfala. Les nostres búfales pasturen al parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà, un entorn únic i privilegiat on se situa la nostra granja de Palau-Saverdera. La llet que s'obté de l'animal és d'una qualitat excepcional: amb un alt nivell en greixos saludables i poca lactosa, ideal per una dieta sana i saludable. Elaborem diferents tipus de productes, i la mozzarella és l'estrella de la casa, per la seva textura suau i gust especial.

Imatge búfala
mozzarella
els_aiguamolls
palau savardera
mozzarella
els_aiguamolls
els_aiguamolls
bufala
bufala
lluis_mon
bufales
bufala
Mozzarel·la de búfala

Vol vendre els nostres productes?