Mozzarella 100% llet de búfala
Formatge 100% llet de búfala. És un formatge de pasta tova, filada, cuita i estirada. Té una textura suau i de un color blanc perla. Té un gust molt intens a llet de búfala.
És un molt bon substitutiu per la gent intolerant a la proteïna de la llet de vaca (consultar en cada cas en particular amb el metge).
INGREDIENTS: Llet pasteuritzada de búfala, ferments naturals, quall, sal, acidulant àcid.
CONSERVACIÓ: entre 1º i4º
FORMAT: Peça de 125g aproximadament.
CADUCITAT: 1 mes aproximadament.
La Búfala de l'Empordà, un producte únic
La primera mozzarella catalana s'elabora a l'Empordà amb 100% llet de búfala. Les nostres búfales pasturen al parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà, un entorn únic i privilegiat on se situa la nostra granja de Palau-Saverdera. La llet que s'obté de l'animal és d'una qualitat excepcional: amb un alt nivell en greixos saludables i poca lactosa, ideal per una dieta sana i saludable. Elaborem diferents tipus de productes, i la mozzarella és l'estrella de la casa, per la seva textura suau i gust especial.

